Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

God Jul och Gott Nytt 2012

0
0

Julen ligger runt hörnet och jag vill passa på att tacka er alla som följt och läst Nyhetsbloggen under året.

Vi har haft ett intensivt år med många spännande och viktiga händelser. Några av mina personliga höjdpunkter var när vi i början på året rapporterade direkt från CES i Las Vegas, när Steven Sinofsky visade upp kommande Windows 8 på All Things D, att vi nu fått ett helt gäng nya kollegor från Skype och sist men inte minst allt som hänt kring Windows Phone. Framförallt ser jag verkligen fram emot snygga, nya Nokia Lumia som släpps i Sverige i början av nästa år tack vare vårt samarbete med Nokia.

Vi har också haft många anledningar att fira under året. Microsoft blev utsedd både till både Sveriges, Europas och världens bästa arbetsplats, vår trotjänare Hotmail har fyllt 15 och Kinect slog världsrekord i försäljning. Bland annat.

Givetvis önskar jag dig många spännande hårda klappar under granen, se gärna våra egna julklappstips här, och när du får lust att röra lite på dig efter julgröt, julskinkan och julklappar – varför inte testa något av alla nya Xbox-spel för Kinect som släppts under hösten? Jag kan särskilt rekommendera Dance Central 2 och Kinect Sports 2.

Vänligen notera även att det som vanligt kommer att vara lite färre uppdateringar av bloggen under jul och mellandagarna, men i början på januari tar det fart igen då vi kommer sammanställa de viktigaste nyheterna från CES 2012.

Ha en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år!


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images