Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Microsoft är världens bästa arbetsplats

0
0

Great Place to WorkTidigare i vår utsågs Microsoft till Sveriges bästa arbetsplats av Great Place to Work. När priset nu för första gången delas ut på global nivå är vi otroligt stolta att kunna meddela att denna titel tilldelas Microsoft. Resultatet är baserat på en medarbetarundersökning i kombination med en analys av företagskulturen, där medarbetarundersökningen väger tyngst. Till den globala utnämningen har även vägts in vilka företag som fått flest utmärkelser på nationell nivå runt om i världen.

- Resultatet från Great Place to Work är särskilt intressant med tanke på att den i så stor utsträckning baserar sig på våra anställdas åsikter. Redan den svenska utmärkelsen visade att våra värdegrunder skapar stolthet, förtroende och en känsla av delaktighet. Men också att vi kan erbjuda en stor flexibilitet till vår personal, dels kring den egna utvecklingen men även för ett flexibelt arbetssätt anpassat efter medarbetarens individuella behov, säger Per Adolfsson, VD på Microsoft Sverige.

Prisutdelningen ägde rum i New York igår kväll. Läs även Great Place to Works pressmeddelande, Microsofts globala blogginlägg, E24:s artikel och NyTekniks artikel.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images

Trending Articles