Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Office 365 lanseras - nu med Telia som partner

0
0

Idag lanseras Office 365 vid en presskonferens i New York med Microsofts vd Steve Ballmer. Lanseringen som livesänds via en webcast markerar en förnyad satsning på små och mellanstora företag.

”Bra samarbete är grundläggande för att företag ska kunna växa. Därför är vi övertygade att dessa verktyg bör finnas tillgängliga för alla företag oavsett storlek.” -säger Steve Ballmer, vd för Microsoft vid dagens lansering.

I filmen nedan berättar Mattias Edlund, affärsområdeschef för Information Worker-produkterna i Sverige, mer om vad Office 365 är och om förväntningarna på lanseringen.

(Please visit the site to view this video)

I Sverige avslöjas också att Telia Sonera ingår ett försäljningssamarbete med Microsoft gällande Office 365. Teleoperatören blir med det en del i det växande ekosystem av partners som håller på att byggas upp runt Office 365. Utöver det redan starka nätverket av partners sluter nu internationellt 20 teleoperatörer, som Vodafone och Telefónica upp bakom lanseringen. Genom samarbetena skapas en ny försäljningskanal där teleoperatörerna kommer kunna paketera och sälja Office 365 med de tjänster som de redan erbjuder sina företagskunder.

Office 365 har fått ett starkt mottagande, inte minst i Sverige. Trots att produktivitetstjänsten endast funnits tillgänglig som publik beta i två månader så har 2608 företag i Sverige redan tecknat avtal om Office 365. Till stor del tros försäljningframgångarna komma av den starka uppslutning som Office 365 fått i Sverige bland partners. Under våren har evenemang med tusentals deltagare arrangerats av partners runt om i Sverige. Den höga andelen småföretag i Sverige kombinerat med en generellt hög it-mognad är bidragande anledningar till varför Sverige redan placerat sig som en framgångsmarknad under lanseringen.

Följ lanseringen via webbsändningen, twitter och via vårt globala pressrum.

Mer om samarbetet i pressmeddelandet från Telia Sonera samt på Telias Office 365-sida.

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images