Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

BinaryBio skördar framgångar på BizSpark Summit

0
0

Här kommer en hälsning från Amin Omrani och Erik Lindahl på BinaryBio, som igår tävlade med sin affärsidé på BizSpark Summit i Bryssel.

Erik Lindahl & Amin Omrani på BinaryBioDå så har jag äntligen fått gå upp och presentera BinaryBio för fullsatta läktare i Bryssel på Microsofts European BizSpark Summit 2011!

Efter genomgången med pitchcoachen från Microsoft fick så gott som alla deltagande företag en del hemläxa så kvällen gick åt att putsa på presentationen. Jag brukar sällan bli nervös men hjärtat slog lite extra inför presentationen. Väl uppe på scen så kändes det riktigt bra och jag fick ungefär de frågor som man kunde förvänta sig av domarna.

Vi har träffat en hel del intressanta människor och företag hittills här i Bryssel och jag tror att vi till och med har en del potentiella kunder att kontakta när vi kommer hem. Eventet har hittills varit mycket välorganiserat och det finns en hel del spännande företag som presenterar sig. Lite förvånande är kanske att det är så många spelbolag som tagit sig hit men det verkar som att molnet har gett spelbranschen nya möjligheter.

Till slut kom beskedet: Vi kom trea!!! Wooohooo! Nu ska vi hem och jobba hela sommaren för att få till den första stora affären!

 Hälsningar från Bryssel
Amin och Erik

På första plats kom Mopapp från Italien vars lösning aggregerar information från alla app-butiker så att app-utvecklarna får uppdaterad information om hur deras appar säljer. På andra plats kom finska Techila Technologies som har en lösning som gör det möjligt att genom molnet dra nytta av datakraft i likhet med superdatorers kapacitet utan att behöva göra stora investeringar i infrastruktur.

För att registrera ditt företag inom BizSpark-nätverket och ha möjlighet att vara med och tävla i BizSpark Summit nästa år, besök denna sida.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images