Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Hallå där, Tommy Flink!

0
0

Tommy Flink sticker idag ut hakan på sidan tre i Computer Sweden där han i en annons tar fajten med VMware. Vi möter Tommy efter ett tufft träningspass och ställer några frågor.

Hej Tommy! I dagens Computer Sweden syns du i en kaxig annons. Vad är tanken?
Brevet är en del i PR- och marknadskampanjen Hyper Victory där vi sticker ut hakan lite och utmanar VMware genom att uppmana deras kunder att stanna upp och titta på alternativen istället för att slentrianmässigt förnya sina 3-årsavtal.

Hur ska du ta fajten?
VMware lyckades väldigt väl med att positionera sig i den första vågen av virtualisering på företagen och det är kanske naivt att tro att vi kommer att knocka dem, däremot räknar vi med att ta dem på poäng och då krävs det att vi är starka och uthålliga vilka ju är två bra Microsoft-egenskaper. Rent erbjudandemässigt kommer vi inte att gå head-to-head med VMware utan vi hoppas kunna visa kunderna att vårt erbjudande är både bättre och mer kostnadseffektivt.

Varför är Microsofts erbjudande bättre?
Vi vill uppmana kunderna att inte bara stirra sig blinda på själva virtualiseringen utan att ta ett större helhetsgrepp kring sin miljö. Vi har ett betydligt omfattande erbjudande både vad det gäller lösningar för att bygga private- och partner cloud med Hyper-V, System Center och våra Toolkits, och vi har ett tydligt försprång kring vi integrerar de olika molnen med enhetligt plattformstänk, managering av applikationer och identitetshanteringen. Inom dessa discipliner har vi tränat länge och där är vi idag unika på marknaden.

Hur har responsen varit så här långt?
Överväldigande positiv måste jag säga, jag har fått en del telefonsamtal, ökad trafik till min blogg, en hel del mail samt en och annan ryggdunk. Det är riktigt bra signaler på att vi når ut och att budskapet går hem.

Hur tränar du för det här?
Jag tränar både mentalt genom att läsa på www.microsoft.com/vmwarecompare samt fysisk med hårda fyspass på Actic med personlig tränare och intervallträning, följ gärna med på http://tommyflink.wordpress.com.

Tror du att någon från VMware skulle våga gå några ronder mot dig?
Jag är egentligen ganska snäll men ringen står redo på Akalla Boxningsklubb och sticker man ut hakan får man vara beredd på att få en snyting tillbaka. Slår man ur underläge och vill man vinna så måste man våga också

Läs mer om virtualisering på Tommys blogg och följ honom på Twitter

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images