Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

TechDays 2011 närmar sig med stormsteg - Du har väl anmält dig?

0
0

Den 29-30 mars återvänder Microsoft till Örebro för att arrangera den tredje upplagan av teknikkonferensen TechDays. Konferensen är ett av Microsofts viktigaste evenemang och årets tema går under namnet "The Cloud Story".

Ett spännande program tar form och i skrivande stund har 70 av 90 sessioner publicerats där välkända namn som Don Syme, Brian Komar, Dominick Baier och Mitch Lacey återfinns. Var säker på din plats och boka nu. För du vill väl inte missa årets keynote med Tim O'Brien och Klas Hallberg?

Efter en spännande dag bjuder vi på kvällsunderhållning av hög internationell klass med Petter och September. Båda högaktuella med skivsläpp och medverkan i "Så mycket bättre".

Som uppladdning inför TechDays 2011 kan du följa diskussionen på Twitter (använd #td2011), göra vårt Geek Quiz och anmäla dig själv eller någon du känner till Geek Award eller varför inte Microsoft Award?

Titta även på våra kortfilmer där våra kollegor Richard Lind, Liselotte Isacsson och Danwei Tran Luciani förklarar varför du ska komma till TechDays i Örebro.

 

Get Microsoft Silverlight Get Microsoft Silverlight Get Microsoft Silverlight


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images