Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Nya Office-plattformen tillgänglig för 90 miljoner företag

0
0

Idag lanseras nya Office 2010, SharePoint 2010, Visio 2010 och Project 2010 som globalt ger mer än 90 miljoner företag tillgång till en ny Office-plattform. 8,6 miljoner användare har redan testat produkterna via betaversioner, vilket är tre gånger så många som för Office 2007, och 90 % av dem anser att den nya versionen är bättre än den de använder idag.

De nya produkterna är skapade för att dra nytta av molnets möjligheter redan från start - och innebär en fullt integrerad plattform med Office 2010 i fronten.

"Office och SharePoint 2010 ger en helt ny definition av framtidens produktivitet. De nya 2010-produkterna hjälper organisationer att både spara och växa då vi kan arbeta både via datorn, telefonen och i webbläsaren", säger Stephen Elop, chef för Microsoft Business Division, vid dagens lansering.

Med nya Office 2010 kan du arbeta och vara produktiv när och var du vill, bland annat tack vare Microsoft Office Web Apps och Broadcast Slideshow i PowePoint som gör det möjligt att komma åt, arbeta och dela med sig information - direkt via webben.

Office 2010 är även en plattform för "social computing", ett exempel på detta är Microsoft Outlook Social Connector där du kan se och följa dina kontakter från de välkända sociala nätverken direkt i Outlook. Andra nyheter är nya smarta funktioner för samarbete, till exempel samtida redigering i Word och möjligheten att arbeta i SharePoint även offline.

Alla nya produkter inom Office 2010-plattformen finns idag tillgängliga för företag och lanseras för privatanvändare i juni. Svenska versioner av produkterna kommer i mitten av juli.

Läs mer på svenska Office-bloggenvår svenska lanseringssajt, samt i vårt globala virtuella pressrum för Office.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images