Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Microsoft Sveriges policy för sociala medier

0
0

Det digitala landskapet förändras snabbt och sociala medier blir alltmer en del av vår vardag - både hemma och på jobbet. För att erbjuda bästa möjliga stöd och vägledning för alla medarbetare på Microsoft Sverige som vill använda sociala medier i sitt arbete har vi en intern mediepolicy för sociala medier. I öppenhetens tecken och för att inspirera andra företag har vi även valt att publicera denna externt för alla som är intresserade.

Huvudbudskapet i policyn är att vi - i de sociala nätverken på webben liksom i det traditionella affärslivet- hela tiden ska sträva efter att vara transparenta, använda sunt förnuft, visa respekt och vara relevanta. Vi måste också våga vara personliga i kommunikationen, och tydligt berätta vem som står bakom det vi kommunicerar. Vi har förstått att denna text uppskattas mycket, inte bara som stödverktyg internt på Microsoft utan också som inspiration och guide för andra företag och kollegor. Det är vi jätteglada för.

Läs eller ladda ner hela policyn här. Vi ser gärna att ni använder, sprider, modifierar eller bygger vidare på informationen i denna - så länge Microsoft alltid anges som källan till ursprungsinformationen. Policyn är licensierad som Creative Commons under licensformen Erkännande.

Vårt arbete med och via sociala medier uppmärksammades nyligen då vi vann förstapris i tävlingen Hur social är du lilla vän? vid årets Spinn-gala.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images

Trending Articles


Prinsessan Madeleine kände till otroheten


Nya okända nakenbilder på prinsessan Sofia chockar hovet


Bildbeviset: Elin sover hemma hos Paolo Roberto


Arkitekturens pärlor - Avsnitt 20


Mercedes nya mål: Bara sälja elbilar från 2030


Benjamin Ingrosso om att vara gay


FAQ laga begränsningskabel


Han är Sara Vargas hemliga pojkvän


Grundläggning på berg


Victorias glädje: tredje barnet på väg!