Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Lync - navet för modern affärskommunikation

0
0

Idag lanseras Microsoft Lync 2010, vår nästa generations kommunikationsverktyg som kopplar ihop människor via  chatt, ljud- och videokonferens. Microsoft Lync 2010 och Microsoft Lync Server 2010 finns till försäljning från och med den
1 december, men redan idag finns en gratis testversion att ladda ner.

Microsoft Lync 2010 är en programvarulösning som ansluter människor var som helst och när som helst med en knapptryckning från PC:n eller mobilen. Lync har ett välbekant gränssnitt som är fullt integrerad med Microsoft Office, SharePoint och Exchange.

Lync är ett viktigt steg mot Microsofts vision att förena alla delar i den moderna affärskommunikationen. Vi vill med Lync ge möjlighet till bättre samarbete både inom och utanför organisationens gränser och göra det enklare att ha koll på sina professionella kontakter genom statusuppdateringar och aktivitetsflöden. 

Mer än 30 av våra partner lanserar nu applikationer som bygger på Lync, både för den privata och offentliga sektorn. Hundratals med partner erbjuder tjänster för att hjälpa kunder att planera och införa Lync-infrastruktur. Dessutom lanseras idag över 70 olika tillbehör och olika former av hårdvaruenheter anpassade för Lync. Bland annat IP-telefoner, headsets, högtalartelefoner och webbkameror. Läs mer om detta på Microsofts globala pressrum och på lanseringssidan för Microsoft Lync 2010.

Molntjänsten Microsoft Lync Online kommer att finnas tillgänglig som en del av Office 365 och lanseras under 2011. Lync Online kommer att omfatta snabbmeddelanden, närvaroindikering, ljud- och videokonferenser och samtal från PC-till-PC. Microsoft Lync ersätter Microsoft Office Communications Server och Office Communicator som varumärken.

Computer Sweden har skrivit om Lyncstämning på Microsoft. Telecom idag skriver: Lync redo stå på egna ben. Även Metro Teknik, Telekom idag, Computer Sweden och Dagens PS har skrivit.

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images