Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Hur social är du lilla vän?

0
0

Så heter tävlingsgrenen i vilken vi på Microsoft stolt fick ta emot första pris i förra veckan. Tävlingsgrenen var en del i Spinn-galan som i sin tur är den stora finalen för tävlingen Spinn. En årlig händelse där kommunikationsbranschen utvärderar och belönar årets mest framgångsrika kampanjer.

Det var tävlingens huvudsponsor MyNewsdesk som i samarbete med analysföretaget Lissly delade ut detta pris till det företag som har lyckats bäst med sina relationer på den sociala webben. Man utgick från de företag som nominerats i Spinn 10 och utifrån uppsatta kriterier undersökt och värderat i vilken omfattning och på vilket sätt de interagerat med sina intressenter i sociala medier.

Vi på Microsoft är otroligt glada och stolta över att få detta pris eftersom det är en bekräftelse på det arbete som vi inledde för snart två år sedan. Vi ville på bred front öppna upp företaget genom sociala medier och bli mycket bättre på att delta i de dialoger och konversationer som sker överallt, hela tiden här ute på nätet.

Vi kommer dock fortsätta vara självkritiska och vi är väl medvetna om att vi fortfarande har en lång väg att vandra när det gäller både närvaron på nätet och det sätt vi deltar i konversationerna. Vi bli ännu duktigare på att hjälpa våra kunder att hitta rätt vägar in till oss som företag och att förklara nyttan och värdet av vår teknik. Vi vill vara mer relevanta och mer tillgängliga. Vi vill stå för lyhördhet och - därför vill vi gärna få veta när vi gör saker fel så vi kan bli bättre och vill gärna höra när ni tycker att vi gjort någonting bra som ni gillar.

Vi behöver nu er hjälp mer än någonsin. Hör av er med era synpunkter. Kommentera på våra bloggar. Följ oss på Facebook och säg vad ni tycker. Det är enda sättet för oss att bli ännu bättre.

Läs mer på:

MyNewsdesks pressrum

Lisslys blogg

Vår kommunikationsbyrå JMW:s blogg


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images

Trending Articles


Victorias glädje: tredje barnet på väg!


Ingehild Lundgren


15-0 till bortalaget vid åtal för mordet på Blerim Kastrati


Tusentals besökare väntas till loppis


Krysslösningar nr 44


Martin Timells stora revansch efter skandalen


VUXEN Badrock Svart Allmänna


Hur gjuter du en poolgrund


”Det finns hjälp att få bara man vågar ta emot den”


Dödsfallsnotiser