Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Nytt partnerprogram synliggör spetskompetens

0
0

Idag lanserar Microsoft det nya partnerprogrammet, Microsoft Partner Network. Den stora förändringen består i att vi nu på ett tydligare sätt profilerar partner med kompetens och erfarenhet på vår senaste teknik. Microsoft Partner Network innefattar 29 kompetensområden inom sex olika lösningsområden. Bakgrunden till förändringarna är kundföretagens önskemål och behov av att kunna hitta specialistkunskap inom specifika områden.

I det nya programmet erbjuds fyra olika medlemskap: Communities - nätverka och gå med i Microsoft BizSpark, Microsoft WebsiteSpark och Small Business Specialist Community.Subscriptions - lösningspartner, utvecklare och webbdesigners att får tillgång till programvara, utvecklingsverktyg, utbildning och support till ett förmånligt pris, genom Microsoft Action Pack Solution Provider eller Microsoft Action Pack Development & Design. Silverkompetenser och Guldkompetenser - Silver och Guld beskriver status inom ett eller flera kompetensområden - det indikerar inte (som tidigare) en generell status för företagets kompetens.

Exempel på förmåner i Microsoft Partner Network är tekniskt säljstöd på svenska, licensförmåner och marknads- och säljresurser. I referensverktyget Pinpoint som lanseras i december 2010 hittar kunderna rätt partner inom respektive kompetens.

Microsoft Cloud Essentials och Cloud Accelerator är två olika erbjudanden för partner att komma igång med försäljning av molntjänster. Dessa innefattar även svensk införsäljning och support.

Läs gärna mer i vår Guide till Microsoft Partner Network.

IT24
har skrivit

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images