Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Microsoft Lync 2010 i skarp version

0
0

Den sista tekniska milstolpen för Microsoft Lync 2010 är här i och med att den sedan igår finns som skarp version i en så kallad RTM (Release to Manufacturing). Lync är nästa version av Office Communications Server och Communicator som finns tillgänglig för kunder och partner då den lanseras globalt den 17 november.


Lync
är en integrerad del av Microsofts produktivitetsplattform och är tillsammans med Exchange Server och Office en komplett lösning för all kommunikation i företag och organisationer som både inkluderar e-post, röst, chatt (realtidskommunikation), liksom ljud- och videokonferens på ett och samma ställe. En av de största förbättringarna som gjorts sedan tidigare versioner är inom området telefoni.

Förra veckan presenterade Microsoft nästa generations molntjänst, Microsoft Office 365, där också Lync möter molnet. Microsoft Office365 kopplar ihop Office, SharePoint Online, Exchange Online och Lync Online i en molntjänst uppdaterad dygnets alla timmar, årets alla dagar.

Vid lanseringen av Lync den 17 november finns mer information på den globala lanseringswebben samt på Microsofts globala pressrum.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images