Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg

Microsoft Game Camp Sweden sommaraktivitet för svenska studenter

0
0

Imorgon samlas nästan 100 svenska spelutvecklingsstudenter i Skövde för Microsoft Game Camp Sweden. Under sommaren kommer de utveckla spel till Microsofts plattformar och löpande ta del av spännande föreläsningar och seminarium för att utveckla sitt kunnande.

Microsoft Game Camp Sweden är ett samarbete mellan Microsoft och Sweden Game Arena som drivs av Gothia Science Park, Högskolan i Skövde och Skövde kommun. Under sommaren samlas närmare 100 studenter som läser spelutveckling i Skövde för att arbeta tillsammans och utveckla spel för Microsofts ekosystem.

 – Sverige ligger i framkant när det kommer till spelutveckling med flera framgångsrika spelföretag. Vi tycker att det är viktigt att vi fortsätter engagera oss i branschen för att utveckla den och driva den framåt. Microsoft Game Camp Sweden är ett perfekt exempel på hur vi engagerar oss och stöttar branschen på såväl kort som lång sikt, säger Sara Kullgren, Director Developer Experience på Microsoft

Microsoft Game Camp Sweden börjar imorgon på Gothia Science Park i Skövde. Under dagen slutredovisar och visar talangfulla studenter upp sina projekt som utvecklats i Spelprojekt 2 på dataspelsutbildningarna på Högskolan i Skövde. Dessutom får de ta del av inspirationsföreläsningar från Sara Kullgren, Director Developer Experience på Microsoft Sverige och Ernest Adam, Game Design Expert. Ernest har tidigare arbetat på Electronic Arts och Bullfrog Productions Ltd. Idag arbetar han som konsult mot bland annat Activision, Blizzard och Ubisoft. Angelica Norgren, programledare för P3 Spel, är konferencier under dagen och kommer bland annat att intervjua alla deltagande team.

Årets upplaga av Microsoft Game Camp Sweden pågår fram till och med den 14-16 september då det avslutas i samband med Sweden Game Conference. Då sker också utdelning av Skövde Academic Game Award bland deltagande team. Under sommaren föreläser bland annat Sara Casén (Casen Crowd), Sjoerd De Jong (Epic Games), Armin Ibrasagic (Coffee Stain Studios) och Mathias Crawford (Stanford University) för deltagarna i Skövde.

– Jag är såväl stolt som glad över att vi kan anordna Microsoft Game Camp Sweden för andra året i rad. Initiativet är en bra plattform för att utbyta erfarenheter och kunskap mellan näringsliv och utbildning och utveckla nya start-ups, säger Per-Arne Lundberg, chef för GSP Inkubator

Har du inte möjlighet att närvara i Skövde kan du följa dagen via vår livestream på www.his.se/live mellan kl 12.00-15.30.

Microsoft Game Camp Sweden genomfördes för första gången 2014 och var en stor succé. Initiativet pågick under sex månader och samlade såväl spelutvecklingsstudenter som erfarna mentorer från svenska spelstudios. Bland förra årets deltagare finns bland annat Mathilda Bjarnehed som förra året var en av stipendievinnarna för spelet Lunch Lady Simulator och tidigare i år var en av finalisterna till tävlingen årets IT-tjej. Guru Games deltog också i fjol och släpper tack vare sin medverkan Magnetic: Cage Closed på Xbox One senare i sommar.

För mer information kontakta

Johan Hoffman
Kommunikatör för Sweden Game Arena
johan.hoffman@gsp.se
070-960 30 24

 


Ekologisk odling på Windows Phone och Windows 8.1

0
0

Idag lanseras det populära spelet Gro Garden till Windows Phone 8 och Windows 8.1. I spelet får du leka trädgårdsmästare med samlingar av frön, grönsaker, bakelser och andra smaskiga godsaker som du kan odla i din ekologiska trädgård.

Som trädgårdsmästare i Gro Garden får barn och föräldrar på ett enkelt och underhållande sätt lära sig om hållbarhet och ekologisk odling. Tillsammans med Katta Kompost odlar du grönsaker i din näringsrika jord. När Katta Kompost och hennes mikroorganismvänner äter så händer magiska ting.

- Vi är övertygade om att Gro Garden kan få upp barn och deras föräldrars intresse för ekologisk odling och viktiga frågor som på sikt leder till ett hållbart samhälle. Med den ambition är det naturligt för oss att utveckla spelet till Windows Phone 8 och Windows 8.1, så att så många som möjligt kan ta del av det, säger Henrik Sallander, Chief Technical Officer på Gro Play.

I Gro Garden finns det hundratals olika saker att samla, en mängda roliga karaktärer att lära känna och ett barnvänligt gränssnitt. Spelet är även helt fritt från reklam från tredje part, så barn och föräldrar har många timmar underhållning framför sig vid detta hållbara trädgårdsland.

Gro Play är ett svenskt socialt företag som gör leksaker, spel, innehåll och appar med fokus på miljö och hållbarhet. Gro Play är en del av STING – Stockholm Innovation and Growth.  

Här kan du ladda hem Gro Garden till Windows 8.

Här kan du ladda hem Gro Garden till Windows Phone 8.

Nyhetsbloggen flyttar. Följ med.

0
0

Det här är information till dig som idag följer vår Nyhetsblogg för det senaste från Microsoft Sverige. Vi har beslutat att flytta Nyhetsbloggen till ett modernt News Center som du hittar på http://news.microsoft.com/sv-se/ . Förutom de senaste pressmeddelanden hittar du även kontaktuppgifter till talespersoner, information om lokala satsningar som t.ex. Det nya arbetslivet, länkar till källor för mer användbar information och bloggposter som riktar sig till konsumenter och skolor.

Vår plan är att sluta publicera nyheter på den här på bloggen den 30 juni. Det här inlägget är det första av en serie inlägg som kommer att påminna dig om att flytta ditt fokus till vårt nya News Center. Glöm inte att bokmärka http://news.microsoft.com/sv-se/ och anmäla dig för RSS-flödet redan idag. Så missar du inga nyheter från Microsoft Sverige.

Vi ses i News Center!

/Microsoft Sverige

Beckers målar om IT-systemen i Microsoftkulör

0
0

Beckers firar 150 år med att ta klivet in i framtiden med en global satsning på bolagets IT-system. Det anrika färgbolaget väljer Microsoft för både lösning och hjälp med införandet av ett nytt affärssystem som möjliggör Beckers strategiska tillväxtmål.

”Beckers har utvecklats från ett traditionellt företag till en global aktör aktiv på fem kontinenter. Det ställer nya krav på våra IT-system och tillsammans med Microsoft tar vi nu ett helhetsgrepp med global it och ett gemensamt affärssystem för hela bolaget”, säger Monica Rudin, global IT-chef på Beckers Group.

Beckers producerar industrifärg för Coil Coatings (bandlackeringsfärg), Industrial Coatings och Consumer Design Finishes (CDF), och är nummer ett i Europa som leverantör av färg för bandlackering. Industrial Coatings är det produktområde som tillverkar färg för bland annat jordbruksmaskiner, tåg, plastdetaljer på bilar och lastbilar. CDF levererar färg för segment inom konsumentelektronik, exempelvis datorer, mobiltelefoner, surfplattor och espressomaskiner, där Beckers säljer den färg som används för färglackering av Microsofts Surface-serie.

Tillväxt ställer nya krav

Beckers har under de senaste åren etablerat sig på flera tillväxtmarknader, exempelvis Bangladesh, Nigeria, Indonesien, Turkiet och mellanöstern. Expansionen har ställt nya krav på Beckers som tidigare inte haft ett enhetligt affärssystem men som nu implementerar Microsoft Dynamics AX. Tidigare lösningar har varit olika, bland annat har Sage X3, IFS och diverse lokala lösningar funnits, vilket gjort det svårt att skala upp och anpassa verksamheten utifrån de nya globala förutsättningarna. Inte heller IT-infrastrukturen och it-supporten har varit globalt koordinerad, vilket det nu blir ändring på i och med införandet av Microsoft Dynamics AX.

”Vi gör detta för att Beckers ska kunna växa vidare. Tidigare har vi inte kunnat stötta nya marknader på ett effektivt sätt – då gemensamma servrar, nätverk och system inte funnits”, säger Monica Rudin.

”När jag började på Beckers var målet att sätta igång det här projektet tillsammans med lämplig partner. Och nu, lagom till att vi firar 150 år startar vi från scratch tillsammans med Microsoft”, säger Monica Rudin.

Nu är Beckers mitt uppe i ett flertal projekt i och med att de inleder arbetet med att sätta upp en global IT-struktur, där Microsoft blir leverantör av affärssystem. Men Microsoft hjälper inte bara till med implementationen av affärssystemet utan har även en stöttande roll i det fortsatta arbetet med bland annat Active Directory samt i att bidra kring framtidsvisioner.

Arbetet med det nya affärssystemet sker främst från Sverige där ett internationellt team med 10 personer från Beckers och ungefär lika många från Microsoft kommer att arbeta tillsammans från en gemensam lokal, enligt Monica Rudin som är ansvarig för arbetet. En del av arbetet kommer även att ske via offshore med en arbetsgrupp i Indien.

”Vi säkrar framtiden med det här projektet och ser till att vi står rustade och redo för expansion. Samtidigt ser vi till att vi får en ökad säkerhet, transparens, och en plattform för ett smidigare samarbete och utbyte av information mellan våra olika marknader”, säger Monica Rudin.

”Att Beckers väljer att ta klivet in i framtiden med Microsoft Dynamics AX som plattform är ett steg som gör att Beckers kommer ligga i framkant jämfört med deras konkurrenter. Det nya affärssystemet uppfyller de förväntningar som både kunder och medarbetare har på ett modernt företag idag”, säger Mariette Larsson, chef för Microsoft Dynamics i Sverige.

”Vi på Microsoft är mycket stolta över att få hjälpa Beckers att implementera ett modernt och användarvänligt affärssystem för att stödja Beckers utveckling och fortsatta globala expansion. Lösningen kommer att stödja Beckers globala affärsprocesser och främja samarbete och effektivitet. Detta betyder mer tid för kundfokus, produktutveckling och miljöhänsyn, vilka är Beckers ledstjärnor.”, säger Niklas Johnsson, chef för Microsoft Services i Sverige.

Fakta Beckers Group:

Grundat: 1865 av kemisten Carl Wilhelm Becker i Stockholm, Sverige.

Ägare: Lindéngruppen äger 100 % av Beckers Group.

Huvudkontor: Berlin, Tyskland.

Antal anställda: 1800

Omsättning: ca 5 miljarder kronor

Marknad: 1961 expanderade Beckers utanför Skandinavien, en trend som fortsatte under 1970-80 talet. Under 1990 fortsatte Beckers att växa genom joint ventures och förvärv i Asien, Afrika och Nordamerika. Beckers har de senaste åren fortsatt växa och har startat nya anläggningar i Europa, mellanöstern och Asien, samt kontor i Ryssland.

För mer information kontakta

Monica Rudin, Global IT-chef på Beckers Group

monica.rudin@beckers-group.com

Telefon: +46(0)8-590 790 10

Mariette Larsson, Direktör för Microsoft Dynamics

mlarsson@microsoft.com

Telefon: +46(0)87522992

Niklas Johnsson, Chef för Microsoft Services

niklas.johnsson@microsoft.com

Telefon: +46(0)87522875

 

Tänk på att vi slutar publicera nyheter på Nyhetsbloggen i slutet av juni. För det senaste från Microsoft Sverige rekommenderar vi att du följer http://news.microsoft.com/sv-se/ istället.

Sigtuna kommun först i Sverige med nya Microsoft Surface 3

0
0

Sigtuna kommun lägger en order på 1300 Microsoft Surface 3 hos Atea. Satsningen på Surface 3 är det sista steget i Sigtunas satsning på 1-till-1 för eleverna i kommunen och ska levereras i början av september i år.

Sigtuna bestämde sig redan för 3 år sedan för att satsa på 1-till-1. Sedan dess har kommunen succesivt ökat antal datorer tillgängliga för eleverna, och i höst går man i mål då alla elever och nya lärare som behöver en dator får en egen Surface 3 att arbeta på.

"I dagsläget har vi en blandad IT-miljö med olika operativsystem, men Surface 3 blir den enda datorn vi köper in just nu. Vi gör det eftersom vi ser olika strategiska fördelar både pedagogiskt och kreativt av det här valet", säger Mattias Bussman, IT-teknisk samordnare på Barn och ungdomsförvaltningen i Sigtuna kommun.

Sigtuna kommun har arbetat medvetet och metodiskt att införa it i skolan, vilket har skapat både engagemang och bra resultat bland alla inblandade”, säger Örjan Johansson, nationell affärsområdeschef Atea Skola.  

Microsofts Surface 3 är speciellt framtagen med skolelever och studenter i åtanke. Priset och storleken har bantats jämfört med Surface Pro 3 för att göra den nya Surface 3:an mer attraktiv för skolor och universitet. Möjligheten att skriva, peka och använda pennan på Surface 3 har varit en viktig del i Sigtuna kommuns val.

"När du vill ha en fullstor dator så får du det, och när du behöver samarbeta över nätet eller i klassrummet kan du göra det. Eleverna kan sitta och plugga på olika platser, rita och skissa med pennan, ta anteckningar och arbeta med dokument som läraren delar", säger Mattias Bussman.

Eleverna får ta med sin Surface 3 hem

Sigtuna kommun har inget emot om de äldre eleverna tar hem sina datorer.

"Vi ser på Surface 3 som på vilket arbetsredskap som helst och de äldre eleverna kommer kunna ha med sig den hem. De får spela på den om de vill – på fritiden givetvis", säger Mattias Bussman med ett leende.

På kommunen har man sedan tidigare en blandad IT-miljö, med bland annat IT-lösningar och program från Microsoft. Den pedagogiska basen grundar sig på Office 365-miljö och SharePoint. Och nu när ordern är lagd hos Atea påbörjas arbetet med att anpassa enheterna med den mjukvara som lärarna använder, samt stöldskydd.

På Microsoft i Sverige är man glad över att Sigtuna kommun väljer Surface 3.

Med Surface 3 får eleverna i Sigtuna kommun riktigt bra förutsättningar för att samarbeta, öva, och lära, samtidigt som de stärker sin digitala kompetens. Och med Office 365 som kommunen redan arbetar med underlättas dialogen mellan elev och lärare, oavsett vilken plats eleverna pluggar ifrån”, säger Joke Palmkvist, affärsområdeschef för Skola och Högre utbildning på Microsoft.

”Med Surface 3 har Sigtuna kommun nu ett prisvärt alternativ perfekt för skolan – en riktigt bra enhet som är både surfplatta och dator i ett. Och som dessutom är lätt att bära med sig, har lång batteritid, en premiumkänsla och färgupplevelse, till ett överkomligt pris”, säger Joakim Karlén, produktmarknadschef för Surface.

För Microsofts del innebär Sigtuna kommuns beslut att beställa 1300 Surface 3-enheter den enskilt största Surface-ordern i Sverige hittills.

”Sigtuna kommun lever som de lär. Framgångsrikt arbete bygger på en medveten strategi och vi märker att allt fler kunder efterfrågar kompetensutveckling och kartläggning för att lyckas med it-satsningar i skolan”, säger Örjan Johansson, nationell affärsområdeschef Atea Skola.

För mer information kontakta:

Joakim Karlén
Produktmarknadschef Surface
E-post: joakim.karlen@microsoft.com
Telefon: 073-408 56 32

Tänk på att vi slutar publicera nyheter på Nyhetsbloggen i slutet av juni. För det senaste från Microsoft Sverige rekommenderar vi att du följer http://news.microsoft.com/sv-se/ istället.

Advectas blir Microsoft Gold Partner inom Data Analytics

0
0

Thomas Svahn på Advectas är nöjd med att nu vara Microsofts guldpartner.

Advectas och Microsoft är sedan länge partner inom Business Intelligence och Analytics. Genom att Advectas nu erhållit titeln Gold Partner kommer samarbetet ytterligare förstärkas. Certifieringen bekräftar en både djup och bred kunskap om Microsofts produkter vilket innebär att de kan erbjuda riktigt bra lösningar för att förenkla och förbättra hela styrprocesser, från planering och budgetering till uppföljning, analys och rapportering.

– Vi är mycket glada över att ha uppnått denna status hos Microsoft då det bekräftar vår Microsoft-kompetens och stärker vårt samarbete vilket kommer att komma våra kunder till gagn, säger Thomas Svahn, Vice VD på Advectas AB.

Advectas är en stor leverantörer av beslutstödslösningar baserade på Microsoft Business Intelligence. Enligt en undersökning genomförd 2014 av analysföretag Consulting League är Advectas en av de fyra största leverantörerna i Norden av beslutstödslösningar baserat på Microsofts programvaror. Advectas driver även ett kundnätverk kopplat till Microsoft Business Intelligence där flera stora organisationer och företag medverkar.

– Advectas är en partner som har satsat på att ligga i framkant av nya teknologier och lösningar inom Data Analytics, därför är det extra kul att få gratulera till den välförtjänta statusen som Gold Partner. För oss på Microsoft känns det tryggt att kunna hänvisa våra kunder en partner med rätt tyngd och kompetens inom området säger Tommy Flink, Data Insight Lead på Microsoft.

Advectas har kontor i Sverige, Danmark, Holland och Australien.

 

Nyhetsbloggen flyttar. Följ med till Microsoft News Center Sweden

0
0

Det här är information till dig som idag följer vår Nyhetsblogg för det senaste från Microsoft Sverige. Vi har beslutat att flytta Nyhetsbloggen till ett modernt News Center som du hittar på http://news.microsoft.com/sv-se/ . Förutom de senaste pressmeddelanden hittar du även kontaktuppgifter till talespersoner, information om lokala satsningar som t.ex. Det nya arbetslivet, länkar till källor för mer användbar information och bloggposter som riktar sig till konsumenter och skolor.

 

Vår plan är att sluta publicera nyheter på den här på bloggen den 30 juni. Det här inlägget är det första av en serie inlägg som kommer att påminna dig om att flytta ditt fokus till vårt nya News Center. Glöm inte att bokmärka http://news.microsoft.com/sv-se/ och anmäla dig för RSS-flödet redan idag. Så missar du inga nyheter från Microsoft Sverige.

 

/Microsoft Sverige

Cygate ny Microsoft Cloud OS Network partner

0
0

Cygate blir en av de utvalda hostingleverantörerna inom Microsofts Cloud OS Network. Avtalet innebär att Cygates molntjänst validerats av Microsoft för att kunna ge kunderna de Microsoft-baserade molntjänster som passar dem – hos kund, hos Cygate eller direkt ifrån Microsofts moln. Som en del av Telia-koncernen kan Cygate erbjuda detta ihop med en naturlig tillgång till den starkaste nätinfrastrukturen i Sverige.

Cygate tillhör Sveriges mest erfarna leverantörer vad gäller att med Windows Azure Pack erbjuda lokalt hostade molntjänster. Samarbetet fördjupas nu när Cygate blir medlem av Microsoft Cloud OS Network och fortsätter med utbyggnaden av Microsoft-miljön från Karlstad till datacenter i Stockholm och i Malmö.

Cygate kan erbjuda Microsofts ledande molnplattform och dess tjänster hos Microsoft, hos Cygate eller hos kund i kombination med Telias kvalitetssäkrade nät. Kundföretag kan därmed välja att flytta system mellan Microsofts globala datacenternät och Cygates svenska utefter behoven där och då. Testmiljöer kan till exempel användas ihop med de allra senaste plattformstjänsterna i Microsoft Azure medan krävande system kan garanteras lägsta latenstider via Cygates datacenter och nät.

– Vi fortsätter att satsa på anpassade molntjänster på standardiserade plattformar, där företag utan inlåsning kan välja de mjuk- och hårdvarulösningar, placeringar, och avtal som passar dem absolut bäst för olika syften. Microsofts molnplattform ger här kunderna en oöverträffad valfrihet i plattformstjänster och kapacitet, säger Niclas Alvebratt, chef för Cygates affärsenhet Cloud.

– Cygate är en stark partner med hög kompetens och förmåga att kombinera Microsoft molnplattform med kvalificerade drifts- och nättjänster till hybrid IT inom flera delar av helheten, inte minst Windows Azure Pack och kvalitetssäkrade nättjänster. Jag är glad att få välkomna dem som en Cloud OS Network -partner, säger Anders Wendt, Affärsområdeschef Cloud and Enterprise på Microsoft AB.

Cygate tillhandahåller tjänster baserade på Microsofts molnplattform, inklusive Windows Server 2012 R2 med Hyper-V, System Center 2012 R2 och Windows Azure Pack.

För mer information:
Erik Arnberg, Presskontakt, Cygate Cloud, 0725-09 83 40, erik.arnberg@cygate.se
Anders Wendt, Affärsområdeschef Cloud and Enterprise, Microsoft AB, andersw@microsoft.com


Om svenska kunders data och amerikanska myndigheter

0
0

För att tydliggöra hur Microsoft agerar i integritetsfrågor, hur det går till när vi lämnar ut data till myndigheter och hur vi agerar för att avvisa eller tillmötesgå förfrågningar kommer sammandrag på svenska av de officiella hemsidor där detta beskrivs.

 – Vi har en rigorös och transparent process för att tillse att vi skyddar våra kunders data och den är jag stolt över, säger Mathias Strand, chefsjurist på Microsoft Sverige och för Microsoft Västeuropa. – Här följer översättningar i punktform så det är lätt att förstå grunderna men också länkar för att hitta mer information för den som vill gå in mer i detalj.   

Om att lämna ut information

    • Microsoft tillhandahåller inte direkt och fri åtkomst till någon myndighet så att de kan komma åt kunders data, Microsoft tar bara fram specifika data i enlighet med en laglig begäran.   
    • När en myndighet begär kunddata, inklusive av nationella säkerhetsskäl, måste den följa tillämpliga lagar vilket betyder order om husrannsakan eller motsvarande.
    • Vi besvarar bara frågor om specifika konton och identiteter. Det finns ingen generell eller godtycklig åtkomst till våra kunders data. De ackumulerade data vi har kunnat publicera visar att endast en liten bråkdel av vår kunder någonsin varit aktuella för en myndighetsförfrågan angående kriminalitet eller nationell säkerhet.
    • Alla dessa förfrågningar gås igenom av den grupp på Microsoft som övervakar att Microsoft följer lagar och egna regler. De kontrollerar att förfrågningarna är relevanta och avvisar de som inte är det och ser till att bara de data som begärs lämnas ut. Den svenska gruppen samarbetar också med en advokatbyrå som är med i bedömningen. Vi är förpliktigade att följa lagarna men vi övervakar hela tiden de förfrågningar vi får och vår process, för att säkerställa att de är giltiga och att bara de data som begärts lämnas ut.

– Det var sammanfattningen men ämnet är komplicerat och för en mer heltäckande bild hänvisar jag till http://blogs.microsoft.com/on-the-issues/2013/07/16/responding-to-government-legal-demands-for-customer-data/, säger Mathias Strand.

 

Microsoft överklagar domstolsbeslut

– Microsoft är pionjärer när det gäller digital säkerhet och driver en process mot en domstol i USA som vill ha ut information från Irland, fortsätter Mathias Strand. – Microsoft anser att när ett lands myndighet vill komma åt e-post som lagras i ett annat land, ska myndigheten göra det på ett sätt som respekterar de lagar i landet och internationella lagar som redan finns. Tvärtemot detta vill den här domstolen i USA använda en husrannsakan ensidigt i ett annat land vilket åsidosätter grundläggande rättigheter om integritet och riskerar vänskapliga internationella relationer. Detsamma gäller information från Sverige, Microsoft anser att det är svensk polis som ska begära ut information i Sverige. Det är i korthet, läs mer om det allmänna stöd från företag, organisationer och stater som Microsoft får mot USA:s krav att lämna ut information från Irland:

http://blogs.microsoft.com/blog/2014/12/15/business-media-civil-society-speak-key-privacy-case/

– Här finns vår syn på de omöjliga konsekvenser som kan bli följden av domstolsfallet om information från Irland, avslutar Mathias Strand.

http://blogs.microsoft.com/on-the-issues/2014/12/08/microsoft-appeal-ponders-u-s-reaction-foreign-data-demand/

Nyhetsbloggen har flyttat.

0
0

Det här är information till dig som idag följer vår Nyhetsblogg för det senaste från Microsoft Sverige. Vi har beslutat att flytta Nyhetsbloggen till ett modernt News Center som du hittar på http://news.microsoft.com/sv-se/ . Förutom pressmeddelanden och nyheter hittar du även kontaktuppgifter till talespersoner  och information om lokala satsningar som t.ex. Det nya arbetslivet, länkar till källor för mer användbar information och bloggposter som riktar sig till konsumenter och skolor.

 

Vi har nu slutat uppdatera denna sida med pressmeddelanden och nyheter. Det här inlägget är det sista av en serie inlägg påminner dig om att flytta ditt fokus till vårt nya News Center. Besök Microsoft News Center och glöm inte att bokmärka http://news.microsoft.com/sv-se/ och anmäla dig för RSS-flödet redan idag. Så missar du inga nyheter från Microsoft Sverige.

 

/Microsoft Sverige